Assortiment

Aankleding en meubilair 1024 768 Tentenhuren.nl

Aankleding en meubilair

Aankleding en meubilair

Een tent is de basis, maar de sfeer op uw feest is minstens zo belangrijk. Daarom verhuren wij ook allerlei soorten bartafels, krukken, stoelen, banken, verlichting etc. Zo maken wij uw feest of evenement compleet.

Chalets 1024 768 Tentenhuren.nl

Chalets

Chalets

Naast tenten verhuren wij ook chalets, dit zijn kleine houten huisjes. Zeer geschikt voor kerstmarkten, festivals en om als kassa te gebruiken. Ze kunnen los gezet worden, maar ook gekoppeld door meerdere chalets aan elkaar te koppelen.

Tentvloeren 1024 768 Tentenhuren.nl

Tentvloeren

Tentvloeren

Je kunt bij ons tentvloeren huren in twee categorie├źn: vlondervloeren en stelvloeren.

Vlondervloeren

Vlondervloeren zijn losse vloerdelen, in het standaardformaat 0.50×5 m. Andere formaten zijn 0.5x4m, 0.5x3m, 0.5×2.5m. Deze worden in elkaar gelegd waardoor er een vloer ontstaat. Deze vloer legt men direct op een ondergrond, daarom is een vereiste dat de ondergrond redelijk vlak is. De vloer kan wel opgevuld worden van onder tijdens het leggen zodat er toch een stabiele vloer ligt.

Stelvloeren

Stelvloeren zijn vloeren waarbij eerst een geraamte wordt gelegd op de ondergrond, deze wordt waterpas gemaakt en daarna worden de houten vloerdelen erin gelegd. Hierdoor is dit een veel stabiele constructie en is er minder beweging voelbaar. Bij het plaatsen van grotere tenten is een stelvloer vaak een vereiste, omdat de tent en de ondervloer dan samen gezekerd worden.

Podia 1024 768 Tentenhuren.nl

Podia

Podiumtenten

Wij verhuren podiumtenten, voor bijvoorbeeld een optreden buiten op straat. Deze zijn in verschillende maten te huren, van 5x5m, 6x5m, 8x5m en 10x5m. Het podium in de podiumtent kan op verschillende hoogtes geplaatst worden tot maximaal 80 cm. De podiumtenten zijn leverbaar met zwarte, witte en transparante zijzeilen.

Podia

De losse podiumelementen kunnen gekoppeld worden tot een groot podium. De formaten van de podiumelementen zijn 2x1m en 1x1m met een hoogte van 20, 40, 60 en/of 80 centimeter.

Aluminium tenten 1024 768 Tentenhuren.nl

Aluminium tenten

Aluminium tenten

Bij Tentenverhuur Syl Rooijmans verhuren wij aluminium tenten in allerlei maten, maar ook kleinere pagodetenten. In lengtematen kunnen wij alle meters maken, omdat we verschillende verlengvakken hebben. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Zo kun je een pagodetent als ingang gebruiken voor een grote 15 m aluminium tent, of je kunt verschillende tenten aan elkaar koppelen voor een extra grote tent. Alle tenten zijn standaard voorzien van zijzeilen. Optioneel zijn harde wanden en glaswanden.