Podia

Podiumtenten

Wij verhuren podiumtenten, voor bijvoorbeeld een optreden buiten op straat. Deze zijn in verschillende maten te huren, van 5x5m, 6x5m, 8x5m en 10x5m. Het podium in de podiumtent kan op verschillende hoogtes geplaatst worden. De podiumtenten zijn leverbaar met zwarte, witte en transparante zijzeilen.

Podia

Losse podiumelementen die gekoppeld kunnen worden tot een groot podium. De formaten van de podiumelementen zijn 2x1m en 1x1m. De hoogte is variabel van 20, 40, 60, 80, 100 centimeter.

We verhuren ook grotere podia. Dit werkt met rekken die met bouten aan elkaar worden gemaakt, met daar bovenop vloerdelen. Deze variëren in verschillende maten, van 5×2.5m tot 15x20m. Ze kunnen een hoogte hebben van 0.5 t/m 2.5m. Deze grote podia zijn ideaal voor proms voorstellingen.

Podium tenten

Bij Tentenhuren.nl kun je ook terecht voor podium verhuur. Een podiumtent is zeer geschikt voor optredens op straat of op een plein, bijvoorbeeld tijdens een kermis of voor een ander evenement buiten. De podiumtenten kunnen in verschillende maten geplaatst worden.