Tentvloeren

Tentvloeren

Je kunt bij ons tentvloeren huren in twee categorie├źn: vlondervloeren en stelvloeren.

Vlondervloeren

Vlondervloeren zijn losse vloerdelen, in het standaardformaat 0.50×5 m. Andere formaten zijn 0.5x4m, 0.5x3m, 0.5×2.5m. Deze worden in elkaar gelegd waardoor er een vloer ontstaat. Deze vloer legt men direct op een ondergrond, daarom is een vereiste dat de ondergrond redelijk vlak is. De vloer kan wel opgevuld worden van onder tijdens het leggen zodat er toch een stabiele vloer ligt.

Stelvloeren

Stelvloeren zijn vloeren waarbij eerst een geraamte wordt gelegd op de ondergrond, deze wordt waterpas gemaakt en daarna worden de houten vloerdelen erin gelegd. Hierdoor is dit een veel stabiele constructie en is er minder beweging voelbaar. Bij het plaatsen van grotere tenten is een stelvloer vaak een vereiste, omdat de tent en de ondervloer dan samen gezekerd worden.

Tentvloeren

In een evenementen tent hoort natuurlijk ook een stevige en mooie vloer. Bij Tentenhuren.nl leggen wij twee soorten tentvloeren: vlondervloeren en stelvloeren. De vlondervloeren worden als losse delen in elkaar gelegd. Stelvloeren zijn stabieler, omdat er eerst een geraamte wordt gelegd op de ondergrond.