Service

Service: Jouw evenement, onze zorg

Bij Tentenhuren.nl staan we niet alleen bekend om onze kwalitatieve tenten, maar ook om de uitstekende service die we bieden. Hier is wat je van ons kunt verwachten:

Professionele opbouw en afbouw

Kies je voor een tent van Tentenhuren.nl, dan geniet je niet alleen van onze hoogwaardige tenten, maar ook van gemak. Ons eigen team van specialisten staat klaar om de tent op te bouwen en weer af te breken. Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een grootschalig festival of een bedrijfsevenement, wij zorgen ervoor dat de opbouw en afbouw vlekkeloos verloopt.

Soms kunnen er geen hagen in de grond geslagen worden, dit kan opgelost worden met betonblokken. Hiervoor berekenen wij wel een meerprijs.

Speciale wensen en maatwerk

Heb je specifieke wenen die niet binnen ons standaard assortiment vallen? Vraag het ons, wij werken met een modulair systeem en kunnen veel variaties in tenten creëren. Jouw wensen vertalen wij maatwerkoplossingen.

We werken samen met vaste partners, zodat we niet alleen te tent leveren, maar kunnen adviseren waar ze terecht kunnen voor inrichting en catering. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Locatiebezoek en inmeten

Twijfel je over de benodigde maat tent of de mogelijkheden op jouw locatie? Geen zorgen. Ons team komt de locatie bekijken, inmeten en bespreekt alle details om ervoor te zorgen dat de tent perfect aan jouw verwachting voldoet.

Flexibiliteit bij plaatsing

Soms is het niet mogelijk om pinnen in de grond te slaan op de locatie. Geen probleem! We lossen dit op door betonblokken te gebruiken. Alle kosten worden van tevoren met je besproken, zodat je volledig op de hoogte bent.