Feesten en bruiloften

Hier staan voorbeelden van onze tenten die we gebruiken voor feesten en bruiloften. Combinaties zijn ook altijd mogelijk! Zo creëren we jouw perfecte setting met onze tenten.

Stretchtenten 1024 768 Tentenhuren.nl

Stretchtenten

Stretchtenten

Creëer je eigen festivalgevoel met onze stretchtenten. Onze stretchtenten zijn er in de kleur cappuccino en is te huren in diverse maten. De stretchtenten zijn onderling te koppelen en te koppelen aan een aluminium tent.
Ze zijn geweldig om snel een unieke sfeer neer te zetten!

Pagodetenten 768 1024 Tentenhuren.nl

Pagodetenten

Pagodetenten

Ideaal voor kleinere groepen, als entreetent of aanbouw aan een aluminium tent zijn onze pagodetenten. Standaard beschikbaar in wit in de maten 3x3m, 4×4 m, 5×4 m en 5×5 meter. Daarnaast hebben we de kleuren cappuccino of zwart transparant in de maat 5×5 meter. Door meerdere tenten met elkaar te verbinden kunnen we ook grotere ruimtes verzorgen.
Mogelijkheden genoeg dus! Zo kun je alleen het dak gebruiken of je kunt er zijwanden aan toevoegen, in de variaties dicht, met raam of transparant.

Voor de pagodetenten hebben we ook een mooie champagnekleur gedrapeerde hemel die te tent helemaal compleet maken!

Aluminium tenten zwart 1024 768 Tentenhuren.nl

Aluminium tenten zwart

Aluminium tenten zwart

Tentenhuren.nl verhuurt aluminium tenten zwart in diverse maten. Ons modulaire systeem kunnen maakt het mogelijk om elke lengtemaat te creëren. Door de keuze uit zijzeilen, harde wanden of zelfs glaswanden bieden onze tenten veelzijdigheid. Breedtes variëren van 5 tot 15 meter.
Combinaties met andere tenten zijn ook mogelijk, waardoor er elke keer een nieuwe creatie ontstaat.

Aluminium tenten cappuccino 1024 768 Tentenhuren.nl

Aluminium tenten cappuccino

Aluminium tenten cappuccino

Tentenhuren.nl verhuurt aluminium tenten cappuccino in diverse maten. Ons modulaire systeem kunnen maakt het mogelijk om elke lengtemaat te creëren. Door de keuze uit zijzeilen, harde wanden of zelfs glaswanden bieden onze tenten veelzijdigheid. Breedtes variëren van 5 tot 15 meter.
Combinaties met andere tenten zijn ook mogelijk, waardoor er elke keer een nieuwe creatie ontstaat.

Barn 768 1024 Tentenhuren.nl

Barn

Barn

Voor een opvallende eyecatcher kies je de houten rustieke schuur. Ideaal voor feesten en bruiloften. De barn kunnen we alleen met de kooiaap opbouwen daarom moet de locatie goed bereikbaar zijn met de kooiaap zoals een wei, open tuin of plein en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.