Assortiment en toebehoren

Deuren 768 1024 Tentenhuren.nl

Deuren

Deuren

Onze tenten zijn niet standaard voorzien van deuren. Maar deuren zorgen voor een compleet andere uitstraling. Dus ook hiermee kunnen we de veiligheid en de sfeer van onze tenten echt veranderen.

We hebben de volgende keuzes;

  • Enkele nood/toegangsdeur wit
  • Dubbele noodtoegangsdeur wit
  • Luxe entreedeur wit
  • Luxe entreedeur zwart
  • Enkele nood/toegangsdeur hout rustiek
Wanden 1024 768 Tentenhuren.nl

Wanden

Wanden

Personaliseer je tent met onze wandopties. Standaard verhuren we voor onze tenten zeilwanden. Maar om een tent meer elegantie of stijl te geven kunnen we ook wanden leveren in kunststof dicht of met glas of een rustieke houten wand. Zo kunnen we iedere keer weer een passende tent op maat maken.

Zwaarlast vloer 1024 768 Tentenhuren.nl

Zwaarlast vloer

Zwaarlast vloer

De robuuste zwaarlast vloeren hebben een strakke en degelijke uitstraling. De vloer bestaat uit een stalen constructie met houten vloerplanken. Deze vloeren worden d.m.v. de kooiaap gelegd in verband met het gewicht van de platen. De locatie dient goed bereikbaar te zijn met vrachtwagen en kooiaap zoals een wei, open tuin of plein. De zwaarlast vloer wordt m.b.v. de laser waterpas gelegd. Door het gewicht van de platen en de ankerpunten in het frame, kan de alu-tent eraan verankerd worden.

Stelvloer 1024 768 Tentenhuren.nl

Stelvloer

Stelvloer

De naam zegt het al, stelvloeren zijn vloeren waarbij we eerst een geraamte neerleggen op de ondergrond, deze ‘stellen’ we (wordt waterpas gezet) en daarna worden de houten vloerdelen erin gelegd. Hierdoor is dit een stabiele constructie en is er weinig beweging voelbaar. Bij het plaatsen van grotere tenten is een stelvloer vaak een vereiste, omdat de tent en de ondervloer dan ook samen gezekerd zijn.

Vlondervloer 1024 768 Tentenhuren.nl

Vlondervloer

Vlondervloer

Vlondervloeren zijn losse vloerdelen. Deze worden in elkaar gelegd, waardoor er een vloer ontstaat. Deze vloer leggen we direct op een ondergrond, daarom is een vereiste dat de ondergrond redelijk vlak is. Kleine ongelijkheden kunnen wel opgevuld worden tijdens het leggen, zodat er toch een stabiele vloer ligt.

We hebben de vloerdelen in de volgende formaten:
Standaard gebruiken we 0,50 x 5 meter.
Maar we hebben ook 0,5 x 4 m, 0,5 x 3 m of 0,5 x 2,5 meter.

Stretchtenten 1024 768 Tentenhuren.nl

Stretchtenten

Stretchtenten

Creëer je eigen festivalgevoel met onze stretchtenten. Onze stretchtenten zijn er in de kleur cappuccino en is te huren in diverse maten. De stretchtenten zijn onderling te koppelen en te koppelen aan een aluminium tent.
Ze zijn geweldig om snel een unieke sfeer neer te zetten!

Pagodetenten 768 1024 Tentenhuren.nl

Pagodetenten

Pagodetenten

Ideaal voor kleinere groepen, als entreetent of aanbouw aan een aluminium tent zijn onze pagodetenten. Standaard beschikbaar in wit in de maten 3x3m, 4×4 m, 5×4 m en 5×5 meter. Daarnaast hebben we de kleuren cappuccino of zwart transparant in de maat 5×5 meter. Door meerdere tenten met elkaar te verbinden kunnen we ook grotere ruimtes verzorgen.
Mogelijkheden genoeg dus! Zo kun je alleen het dak gebruiken of je kunt er zijwanden aan toevoegen, in de variaties dicht, met raam of transparant.

Voor de pagodetenten hebben we ook een mooie champagnekleur gedrapeerde hemel die te tent helemaal compleet maken!

Aluminium tenten zwart 1024 768 Tentenhuren.nl

Aluminium tenten zwart

Aluminium tenten zwart

Tentenhuren.nl verhuurt aluminium tenten zwart in diverse maten. Ons modulaire systeem kunnen maakt het mogelijk om elke lengtemaat te creëren. Door de keuze uit zijzeilen, harde wanden of zelfs glaswanden bieden onze tenten veelzijdigheid. Breedtes variëren van 5 tot 15 meter.
Combinaties met andere tenten zijn ook mogelijk, waardoor er elke keer een nieuwe creatie ontstaat.

Aluminium tenten cappuccino 1024 768 Tentenhuren.nl

Aluminium tenten cappuccino

Aluminium tenten cappuccino

Tentenhuren.nl verhuurt aluminium tenten cappuccino in diverse maten. Ons modulaire systeem kunnen maakt het mogelijk om elke lengtemaat te creëren. Door de keuze uit zijzeilen, harde wanden of zelfs glaswanden bieden onze tenten veelzijdigheid. Breedtes variëren van 5 tot 15 meter.
Combinaties met andere tenten zijn ook mogelijk, waardoor er elke keer een nieuwe creatie ontstaat.

Aluminium tenten wit 1024 768 Tentenhuren.nl

Aluminium tenten wit

Aluminium tenten wit

Tentenhuren.nl verhuurt aluminium tenten wit in diverse maten. Ons modulaire systeem kunnen maakt het mogelijk om elke lengtemaat te creëren. Door de keuze uit zijzeilen, harde wanden of zelfs glaswanden bieden onze tenten veelzijdigheid. Breedtes variëren van 5 tot 15 meter. We hebben ook nog unieke zeshoek en achthoek tenten in ons assortiment.
Combinaties met andere tenten zijn ook mogelijk, waardoor er elke keer een nieuwe creatie ontstaat.

  • 1
  • 2